Kalite yönetim sistemimiz doğrultusunda çevreye saygılı, helal gıda bilincine sahip, müşteri beklentilerine etkin yanıt sunan iş ve hizmet süreçlerimizi sürekli iyileştirmek,
Üretimden tüketim aşamasına kadar uzanan tüm faaliyetlerimizde; ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemine, ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemine, ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemine, HACCP standartlarına, hijyen kurallarına, gıda mevzuatına tam uyum göstermek,
Çalışanların üretkenliğini ve motivasyonunu destekleyecek, teknik ve davranışsal yetkinliklerini artıracak eğitimleri gerçekleştirmek,
Faaliyetlerimizden doğan olumsuz etkileri yok etmek amacıyla belirli periyotlarla tehlike ve risk analizleri yapmak,
Müşteri geri bildirimlerini raporlayarak bu doğrultuda kalite standartlarını ve hedeflerini yenilemek.
Üretim sürecinden teslimat aşamasına kadar tüm iş süreçlerinde mutlu müşteri deneyimi sağlamak için çaba göstermek,
Uzun süreli ve sürdürülebilir ilişkiler geliştirmek amacıyla tüm müşterilerin memnun olduğu bir atmosfer tasarlamak,
Müşterilerin değişen ihtiyaçlarını öngörerek beklentilerinin ötesinde hizmet sunmak,
Farklı görüşlere, fikirlere, tekliflere açık olmak ve bu doğrultuda gereken adımları atmak,
Müşterilerin taleplerini ve değerlendirmelerini dikkate alarak en kısa sürede şeffaf geri bildirim sağlamak,
Müşterilerin kişisel bilgilerinin gizliliğine saygı duymak ve verilerin güvenliğini sağlamak,
“Mutlu müşterileri mutlu çalışanlar yaratır” felsefesine bağlı kalarak insan kaynağına yatırım yapmak.
Misyonumuz
Çalışma disiplinimizi, kabiliyetlerimizi, iş ve hizmet süreçlerimizi sürekli geliştirerek mutlu müşteri politikamızı yaygınlaştırmak,
Tüketicilerimizin yeme alışkanlıkları ve beslenme ihtiyaçları doğrultusunda ürün portföyümüzün her daim yeni kalmasını sağlamak,
Sağlıklı ve çevre dostu üretim ilkesini benimseyerek çalışanlarımıza ve çevreye karşı sorumlu bir vatandaş olmak,
Faaliyet gösterdiğimiz coğrafyanın değerlerine bağlı kalarak rekabet gücümüzü artırmak.
Vizyonumuz
Çalışanlarımızla, üreticilerimizle, diğer paydaşlarımızla birlikte gıda sektörünün dinamiklerini belirleyen ve geleceğe ilham veren bir marka olmak,
Hizmet ve ürün kalitemizle konuklarımızın her zaman öncelikli tercihi olarak sürekliliği sağlamak,
Ülkemizin refah düzeyini artırarak yerel ve ulusal kalkınmaya katkı sunmak,
Türkiye’nin konukseverliğini tüm dünya ile tanıştırmak.
Yenilikçilik
Kabiliyetlerimizden, hedeflerimizden, yenilikçiliğimizden güç alarak üretim süreçlerimizde ve hizmet anlayışımızda sürekli gelişim vizyonunu esas alıyoruz.
Şeffaflık
Gerek faaliyetlerimiz gerekse faaliyetlerimizden doğan sonuçlarla ilgili doğru, açık ve karşılaştırılabilir bilgi paylaşmaktan kaçınmıyoruz.
Çeşitlilik
Farklılıkların ve çeşitliliğin bize değer kattığına inanıyor, her türlü ayrımcılığın karşısında duruyoruz. Farklı fikir ve önerilerin dile getirilebileceği ortak bir çalışma iklimi yaratıyoruz.
Toplumsal Yarar
Büyüme hedeflerimizi gerçekleştirirken daima toplumsal yararı gözetiyor; çevreye, insana ve yerel ögelere saygılı davranmaya özen gösteriyoruz.
Güvenilirlik
Yönetim anlayışımızı güvene, iş birliğine ve ortak aklı arayan katılımcılığa dayandırıyoruz. Misafirlerimize, çalışanlarımıza ve diğer tüm paydaşlarımıza gerçekleştiremeyeceğimiz vaatler vermiyor, sorumlulukla hareket ediyoruz.
Uzmanlık ve Yetkinlik
Deneyimlerimizi, bilgimizi ve yetkinliklerimizi sürekli ileri taşımayı hedefliyor, tüm iş ve hizmet süreçlerimizde en iyiyi ortaya koymayı gözetiyoruz.
Eşitlik ve Adillik
Görev tanımları her ne olursa olsun tüm çalışanlarımıza yüksek adalet duygusu ile yaklaşarak fırsat eşitliği sunuyoruz.
Sorumluluk
Ülkemize, çevremize, çalışanlarımıza ve geleceğe olan sorumluluğumuzu yerine getirmek için etik ilkeler doğrultusunda çalışmaya gayret gösteriyoruz.
Misyonumuz
Çalışma disiplinimizi, kabiliyetlerimizi, iş ve hizmet süreçlerimizi sürekli geliştirerek mutlu müşteri politikamızı yaygınlaştırmak,
Tüketicilerimizin yeme alışkanlıkları ve beslenme ihtiyaçları doğrultusunda ürün portföyümüzün her daim yeni kalmasını sağlamak,
Sağlıklı ve çevre dostu üretim ilkesini benimseyerek çalışanlarımıza ve çevreye karşı sorumlu bir vatandaş olmak,
Faaliyet gösterdiğimiz coğrafyanın değerlerine bağlı kalarak rekabet gücümüzü artırmak.
Vizyonumuz
Çalışanlarımızla, üreticilerimizle, diğer paydaşlarımızla birlikte gıda sektörünün dinamiklerini belirleyen ve geleceğe ilham veren bir marka olmak,
Hizmet ve ürün kalitemizle konuklarımızın her zaman öncelikli tercihi olarak sürekliliği sağlamak,
Ülkemizin refah düzeyini artırarak yerel ve ulusal kalkınmaya katkı sunmak,
Türkiye’nin konukseverliğini tüm dünya ile tanıştırmak.
Müşteri Memnuniyeti Felsefemiz
Üretim sürecinden teslimat aşamasına kadar tüm iş süreçlerinde mutlu müşteri deneyimi sağlamak için çaba göstermek,
Uzun süreli ve sürdürülebilir ilişkiler geliştirmek amacıyla tüm müşterilerin memnun olduğu bir atmosfer tasarlamak,
Müşterilerin değişen ihtiyaçlarını öngörerek beklentilerinin ötesinde hizmet sunmak,
Farklı görüşlere, fikirlere, tekliflere açık olmak ve bu doğrultuda gereken adımları atmak,
Müşterilerin taleplerini ve değerlendirmelerini dikkate alarak en kısa sürede şeffaf geri bildirim sağlamak,
Müşterilerin kişisel bilgilerinin gizliliğine saygı duymak ve verilerin güvenliğini sağlamak,
“Mutlu müşterileri mutlu çalışanlar yaratır” felsefesine bağlı kalarak insan kaynağına yatırım yapmak.
Kalite Politikamız
Kalite yönetim sistemimiz doğrultusunda çevreye saygılı, helal gıda bilincine sahip, müşteri beklentilerine etkin yanıt sunan iş ve hizmet süreçlerimizi sürekli iyileştirmek,
Üretimden tüketim aşamasına kadar uzanan tüm faaliyetlerimizde; ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemine, ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemine, ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemine, HACCP standartlarına, hijyen kurallarına, gıda mevzuatına tam uyum göstermek,
Çalışanların üretkenliğini ve motivasyonunu destekleyecek, teknik ve davranışsal yetkinliklerini artıracak eğitimleri gerçekleştirmek,
Faaliyetlerimizden doğan olumsuz etkileri yok etmek amacıyla belirli periyotlarla tehlike ve risk analizleri yapmak,
Müşteri geri bildirimlerini raporlayarak bu doğrultuda kalite standartlarını ve hedeflerini yenilemek.
Biz Kimiz?
Biz; ulaştığımız her hayata mutluluk sumak için çaba sarf eden usta elleriz.
Fırın ve kafe lezzetlerimiz ile dokunduğumuz her hayata, uzandığımız her sofraya karşı sorumlu davranırız. İnsan sağlığını gözeten kabiliyetli çalışanlarımızla tüm iş ve hizmet süreçlerimizde titizliği ve hijyeni elden bırakmadan mutluluk üretiriz.
Biz; sevilen tarifleri benzersiz tatlara dönüştüren yetenekli bir şefiz.
Hayatın hızlı koşuşturmacasına kapılanların da hayatına keyifli anlar katmak isteyenlerin de tek adresi olmak için çalışırız. Fırın ve kafe konseptini modern bir çizgiden buluşturan dünyamızda; seçeneklerin zenginliğini sunan mutfak kültürümüzü hızlı ve pratik yönlerimizle geliştiririz.
Biz; konuklarına keyif dolu zamanlar yaratan neşeli bir ev sahibiyiz.
İşimize tutkuyla sarılır, mutfakta harikalar yaratır, lezzet trendlerine uyum sağlar ve her şeyden önemlisi konuklarımıza keyif dolu zamanlar yaratırız. İnsan sağlığına duyarlı üretim sistemlerimizle, taze ve günlük ürünlerimizle, hızlı teslimat anlayışımızla (anlayışı self servise çevirelim) müşteri memnuniyetinde kusursuzluğu yakalarız.

Hızlı ve Lezzetli
Burada odağı çiftçiden fırınımızda pişen kaliteli, lezzetli, taze ürünlere çevirelim.
Bereketli topraklarda özeni ve ilgiyi elden bırakmayan çiftçilerin emeği ile serpilen buğday, arpa, çavdar olgunlaşınca hasat edilir. Zengin besin değerine sahip bu değerli bitkiler saplarından ve kabuklarından ayrılarak una dönüştürülür.
Elde edilen unlar, üstün hijyen ve doğru saklama standartlarına göre ambalajlanarak üretim sistemlerimize getirilir. Burada tazeliğin rengini ve malzemenin doğalını bilen ellere emanet edilir.
Çiftçinin gözü gibi ekip yetiştirdiği mucizevi tohumları ekmeğe dönüştüren fırınımızdan yükselen mis kokular, sofraya uzanan mutluluğun habercisidir.
Nasıl Yapıyoruz
Ne yaparsak yapalım; maharetimizi usta ellerden, lezzetimizi bir annenin özeninden, tutkumuzu yemek aşkımızdan alarak yapıyoruz. Bir dokunuşla, bir baharatla, bir teknikle harikalar yarattığımız mutfağımızdan ve fırınımızdan çıkardığımız her ürünle konuklarımıza tarifi olmayan keyifli hisler yaşatıyoruz.